Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
 

Muinaiset kissat Aurinko ja Valo tekevät paluun heimoon. He syntyvät uusissa hahmoissa pelin alussa heimon ulkopuolella. Nämä uudelleensyntyneet kissat ovat merkittävimpiä henkilöitä pelin juonen kannalta.

Tarvitsemme uudelleensyntyneille Auringolle ja Valolle kaksi vapaaehtoista roolipelaajaa. Muutamat ehdot on kuitenkin huomoitava. Nämä löytyvät alta. Hakemukset lähetetään alla olevaan vieraskirjaan 12.1 mennessä. Useampi pelaaja voi jättää lomakkeita, joista valitsemme sopivimmat vuoden 2016 loppuun mennessä. Yksi pelaaja saa laittaa useamman kuin yhden lomakkeen, mutta molempien kissojen roolipelaajiksi ei valita samaa henkilöä.

Huomioitavaa

- Sinun tulee olla tarpeeksi aktiivinen. Kirjoita vähintään kerran kahdessa viikossa.

- Sinulla täytyy olla ainakin yksi kissa mukana pelissä entuudestaan.

- Kissalle tarvitaan riittävän pitkä lomake, jossa kuvailet perustietojen lisäksi hahmosi keskeisimpiä luonteenpiirteitä ja ulkonäköä. Roolipelausnäytettä, menneisyyttä ja muuta-kohtaa ei tarvitse kirjoittaa.

- Kissan tulee muistuttaa ulkonäöltään ja luonteeltaan ainakin jossain määrin esikuvaansa (Aurinko/Valo). Pienet poikkeavuudet ovat kuitenkin suotavia niin luonteessa kuin ulkonäössäkin.

- Olisi suotavaa, että tarkistat kissan nimen kelpoisuuden meiltä ennen kuin kirjoitat lomaketta.

- Uudelleensyntyneiden Auringon ja Valon emo on heimon ulkopuolinen kulkija, jonka Nasunen luo peliin lähiaikoina. Auringon ja Valon henget siirtyvät pentuihin Paisteniityllä pentujen syntyessä.

- Lue tarkemmin Tietolähteen tiedot. Aivan kaikkea ei tarvitse kuitenkaan lukea, sillä tietoja voi tarkistaa myöhemminkin tarpeen tullen.

​Valo ja Aurinko

Yleisesti: Vaikka Aurinko ja Valo syntyvät samaan pentueeseen, on heillä erityisen läheinen keskinäinen suhde. Koska Auringolla ja Valolla oli muinoin vankka kumppanuussuhde, uudelleensyntyneillä kissoilla on oltava myös läheiset välit (kumppaneita uudelleensyntyneistä kissoista ei kuitenkaan tule). Muinaiset kissat olivat hyväntahtoisia, tarmokkaita ja ystävällisiä, ja nämä piirteet ovat yleisesti ottaen keskeisiä uudelleensyntyneiden kissojen luonteessa. Uudelleensyntyneet Aurinko ja Valo eivät tiedä, että heissä elää muinaisten kissojen henki, tai että heidän tehtävänään on estää uusi heimosota. Kuu ja Pimeys olivat muinaisten Auringon ja Valon vihollisia.

Aurinko: Aurinko oli ulkonäöltään suurikokoinen raidallinen oranssi kolli, jolla oli meripihkan väriset silmät. Uudelleensyntyneen Auringon tulee olla kolli. Luonteeltaan Aurinko oli rehellinen ja horjumattoman uskollinen heimolle ja kumppanilleen Valolle.

Valo: Valo oli ulkonäöltään valkoinen naaras, jolla oli oransseja läikkiä turkissaan. Valon silmät olivat väriltään meripihkan väriset. Uudelleensyntyneen Valon tulee olla naaras. Valo toimi heimon ensimmäisenä tietäjänä, ja oli taitava johtaja. Valo luonteeltaan oli oikeudenmukainen ja kärsivällinen.

Vieraskirja  [ Kirjoita ]

Nimi: Aino

13.01.2017 19:11
Nimi: Loimu
Ikä: 0 kuuta
Sukupuoli: Kolli
Asema: Kulkuri
Ulkonäkö: Loimun turkki on väriltään oranssi. Karvapeite on lyhyttä ja tuuheaa. Kollin selkää ja kylkiä kirjovat pitkä raidat, jotka ulottuvat aina toisesta kyljestä toiseen saakka. Väriltään nämä raidat ovat hieman tummempia kuin kollin muu turkki. Myös hänen hännässään on samanlaisia raitoja. Tuon vatsan karvapeite on hieman vaaleampi kuin muissa paikoissa, mutta sekin on silti oranssi. Tämän varpaat ovat joka tassussa valkoiset. Hänen silmänsä ovat meripihkanväriset, keskikokoiset ja kohtuullisen pyöreät.
Loimu on leveälapainen, suurikokoinen ja lihaksikas. Tällä on vahvat jalat, suuret tassut, pitkä häntä ja terävät kynnet.
Luonne: Loimu on luonteeltaan ystävällinen ja viihtyy muiden seurassa. Hän keskustelee mielellään muiden kanssa eikä ole missään nimessä ujo. Kolli on huumorintajuinen ja nauraa usein sekä vitsailee aina välillä, vaikka muut eivät aina ymmärräkään hänen juttujaan. Tällä on myös taipumusta sarkasmiin, mutta tuo yrittää aina pitää huolen etteivät muut loukkaannu hänen jutuistaan.
Loimu auttaa mielellään muita, joskus jopa liiallisuuksiin asti asettaen muut itsensä edelle. Hänellä on vahva omatunto eikä hän pysty tekemään mitään väärää tai valehtelemaan ilman, että asia jää vaivaamaan häntä suuresti. Tästä syystä kolli on myös erittäin luotettava, koska ajattelee muiden salaisuuksien levittämisen olevan väärin. Vahva omatunto tekee tästä myös välillä jopa liian rehellisen eikä hän viihdy valehtelevien kissojen seurassa.
Uskollisuus on yksi Loimun parhaista ominaisuuksista. Kun hän kiintyy johonkin henkilöön, tekee hän kaikkensa toisen puolesta. Hän on valmis menemään itselleen tärkeiden asioiden vuoksi erittäin pitkälle.
Loimu ei suutu helposti eikä yleensä edes ärsyynny mistään vaan suhtautuu kaikkeen positiivisesti. Häntä ei jää vaivaamaan epäonnistumiset vaan hän suhtautuu optimistisesti tulevaisuuteen ja uskoo uusiin mahdollisuuksiin. Niitä hän myös antaa helposti muille henkilöille.
Tämä ei ole johtajaluonteinen, mutta osaa tarvittaessa tehdä päätöksiä nopeastikin. Hän tottelee ylempiarvoisiaan mukisematta, mutta on tällä omakin tahto. Hän ei myöskään suostu toimimaan sellaisen henkilön komennossa, jota pitää jollakin tavalla ilkeänä tai pahana.
Muuta:
⁃ Hyvä taistelija, hyödyntää kokoaan ja voimiaan taisteluissa
⁃ Huono tasapainottelussa, hiipimisessä ja tarkkuutta vaativissa tehtävissä kokonsa vuoksi
Roolaaja: Aino

Nimi: Herppa

11.01.2017 18:58
Nimi: Roihu
Ikä: 0 kuuta
Sukupuoli: kolli
Asema: kulkija -> pentu
Ulkonäkö:
Roihu on suuri leveälapainen kolli. Kellanpunaisen ja lyhyen, tiheästi kasvavan turkin alta on havaittavissa vahvoja lihaksia. Niitä hän hyödyntääkin aina kun voi. Kollin silmät ovat meripihkan väriset, muodoltaan pyöreähköt, kuten hänen päänsäkin. Hänen koko kehoaan koristaa muutamia tummemman oransseja juovia, niitä on eniten kissan hännässä, jaloissa ja selässä. Vatsassa niitä ei ole ja vatsan turkki on muutenkin valkeaa, joka likaantuu valitettavan helposti. Se ei kuitenkaan Roihua haittaa, sillä hänelle ei ole väliä miltä hän näyttää. Omaa vasemmassa etujalassa valkean sukan, joka yltää nilkkaan asti.

Luonne:
Roihu on mukava ja melko kärsivällinen. Hän inhoaa valehtelua ja arvostaa rehellisyyttä, ja on itsekin siis rehellinen. Siltikin liika suorasukaisuus on vain liikaa. Kolli on optimisti ja ajattelee asiat aina onnistumisen kannalta. Vaikka kissa ei luovuta muuten helposti, riitatilanteissa hän pitää jonkin aikaa puoliaan, kunnes kokee turhaksi väittää vastaan. Silloin hän vain poistuu paikalta, heilauttaen hännänpäätään tiedoksi toiselle osapuolelle, ettei keskustele asiasta enää.
Roihulle voi uskoa vaikka minkä salaisuuden, eikä hän juoruile asiasta kenellekään. Joskus hyvin harvoin saattaa lipsauttaa salaisuuden, jos se saattaa vaarantaa hänen läheisensä. Silloin hän myös pyrkii tekemään asialle jotain. Uskollinen kissoille, joista välittää ja on valmis menemään melkein vaikka maailman ääriin rakkaimpansa takia.
Kellanpunaisen kollin luottamuksen voi saada melko helposti, joka tarkoittaa, että sen voi menettää myös melko helposti. Jos pettää lupauksensa, jonka on tehnyt Roihulle, saattaa hän pitää mykkäkoulua yleensä maksimissaan yhden päivän, mutta onneksi kolli ei ole pitkävihainen ja antaa anteeksi. Luottamuksen menettäneellä kissalla kestää saada Roihun luottamus uudelleen normaalia kauemmin.

Muuta:
- parempi taistelemaan kuin saalistamaan
- hyppää korkealle vahvojen jalkojensa ansiosta
- kokonsa takia ei mikään nopein juoksija

Roolaaja: Herppa

Nimi: Aino

31.12.2016 14:24
Nimi: Loiste
Ikä: 0 kuuta
Sukupuoli: Naaras
Asema: Kulkija

Ulkonäkö: Loisteen turkki on väriltään valkoinen ja sitä kirjovat oranssit läiskät. Molempien korvien taustat ovat väriltään oranssit, samoin hänen molempien silmiensä ympärykset. Kissan molemmissa kyljissä sekä selässä on erikokoisia oransseja läiskiä, mutta vatsa on kokonaan valkoinen. Tämän rinnassa on pyöreähkö oranssi läiskä, jonka lisäksi tuon hännäntyvi on oranssi. Tuon jalat ovat muuten valkoiset, mutta molemmissa etujaloissa hänen varpaansa ovat oranssit. Hänen häntänsä on muuten valkoinen, mutta sen pää on oranssi. Naaraan turkki on lyhyttä, mutta tuuheaa. Karvapeite ei ole erityisen pehmeä, mutta ei erityisen karheakaan. Loisteen silmät ovat meripihkan väriset ja normaalin kokoiset. Tällä on vaaleat polkuanturat sekä vaalea nenä. Tällä on vaaleat myös vaaleat kynnet.
Loiste ei ole ruumiinrakenteeltaan mitenkään erityisen siro, mutta ei kovin tanakkakaan. Kooltaan hän on keskikokoinen.

Luonne: Loiste on sosiaalinen ja pirteä naaras, joka on ikuinen optimisti ja suhtautuu kaikkeen positiivisesti. Hän ei pidä luovuttamisesta ja uskoo kaiken olevan mahdollista ahkeralla työllä. Tämä onkin ahkera ja tekee kaikkensa saavuttaakseen tavoitteensa.
Sosiaalinen naaras viihtyy mieluummin muiden seurassa kuin on yksinään. Hän puhelias eikä jaksa olla kovinkaan pitkään hiljaa, jos vain voi keskustella jonkun muun kanssa. Toisaalta muut keskustelevat mielellään hänen kanssaan, koska pentu on ystävällinen ja huumorintajuinen. Huumorintajustaan huolimatta tuo ei kuitenkaan ole mikään vitsiniekka, mutta arvostaa muiden kertomia vitsejä ja nauraa niille mielellään.
Loiste on luontainen johtaja, jota muut kuuntelevat luonnostaan. Tämä on oikeudenmukainen ja järkevä ja tekee päätöksiä ajatellen muiden parasta, joka tekee hänestä hyvän johtajan. Hän miettii aina ennen kuin tekee eikä yleensä tee hätiköityjä päätöksiä. Äkkipikainen tuo ei siis ole.
Naaras on äärimmäisen kärsivällinen eikä häntä saa suututettua helpolla. Ja vaikka joku siinä onnistuisikin, antaa tuo yleensä nopeasti anteeksi, sillä uskoo kaikkien voivan parantaa tapansa. On olemassa tietenkin poikkeuksiakin, sillä jos joku tekee jotain tarpeeksi kamalaa voi naaras menettää täysin luottamuksensa tähän henkilöön ja hänen luottamuksensa takaisin ansaitsemiseen tarvitaan erittäin paljon.
Loiste on erittäin luotettava ja uskollinen eikä koskaan voisi pettää ketään itselleen tärkeää. Hän ystävystyy helposti muiden kanssa.

Roolaaja: Aino

Nimi: Karma

19.12.2016 19:03
NIMI: Kaiku

IKÄ: 2 kuuta vanha

SUKUPUOLI: Naaras

ASEMA: Pentu

ULKONÄKÖ: Valkoinen, lyhytkarvainen naaras omaa pehmeän sekä pienesti vettähylkivän turkin, jota koristaa kauniisti oranssit läikät. Oranssit läikät peittävät hänen vasemman korvansa ja osan päälaelta. Naaraalla on myös sukat, jotka edustavat samaa väriä. Naaraan häntä on pitkä ja se omaa tuuheampaa karvaa vatsan ja kaulan tavoin. Hännänpäässä on myös tunnistettava oranssi täplä. Vatsa ja osa kaulasta ovat oranssin karvan peitossa, muuten oranssin väriset läikät ja suuremmat osa-alueet kulkevat oman mielensä mukaan kissan turkissa. Naaraan silmät ovat kirkkaan meripihkan väriset ja ne huokuvat oikeudenmukaisuutta, mutta silti väkevyyttä ja vahvaa tahtoa. Tuon korvat ovat pienehköt ja niiden sisus on hailakan vaaleanpunainen. Hänen polkuanturatkin ovat samanväriset. Kynnet ovat hiilenmustat ja terävät, mutta eivät kovinkaan pitkät. Naaraan ruumis on siro ja virtaviivainen ja hänen jalkansa ovat pitkät sekä melko vahvat. Häneltä löytyy siis lihaksia. Niistä ei kuitenkaan saa kunnon vastusta, jonka takia naaras taisteleekin älykkyytensä sekä pienikokoisuutensa takaaman nopeuden turvin.

LUONNE: Naaras on kaikkia kohtaan avulias ja mukava, mikä tekee hänestä melko miellyttävää seuraa. Hän tykkää kuitenkin olla myös yksin ja omassa rauhassaan. Lähimmäisiään kohtaan hän on hyvin lempeä ja huumorintajuinen, mutta vieraita kohtaan tuon luonne muuttuu hyvinkin vaikutusvaltaiseksi ja jämäkäksi.
Naaras ei suutu helposti, eikä hän myöskään ole pitkävihainen, koska hän ei katso sitä missään määrin hyödylliseksi. Naaras on joka käännekohdassa myös mahdollisimman oikeudenmukainen ja harkitsevainen, vaikka hän pyrkiikin tekemään aina kaiken heimon hyväksi.
Tästä naaraasta löytyy kärsivällisyyttä vaikka muille jakaa. Hän pysyy rauhallisena tilanteessa kuin tilanteessa ja yrittää näyttää kunnollista esimerkkiä muille. Hän tähtää aina aikeensa korkealle ja tekee niiden eteen paljon töitä luovuttamatta tai heikkoutta näyttämättä.
Naaras yrittää olla muille se tuki ja turva, johon voi aina luottaa ja turvautua milloin tahansa.
Hän on sitkeä, eikä tätä naarasta saa helposti luovuttamaan. Hän tekee kaikkien hyvinvoinnin eteen paljon, mutta naaras unohtaa aina välillä itsensä ja oman terveytensä. Tuo ei kuitenkaan pidä sen seikan myöntämisestä, koska hän katsoo tarpeelliseksi vain muiden hyvinvoinnin ja onnellisuuden. Naaras kuuntelee kaikkia tasapuolisesti ennen kuin tekee lopullisen päätöksensä. Hän pyrkii tekemään päätöksen, joka on mahdollisesti molemmille osapuolille hyödyksi.
Naaras ei pelkää puuttua asioihin, jos hän katsoo sen tarpeelliseksi. Hänellä on vahva oma tahto, jota ei niin vain muuteta, jos hän on päättänyt jotakin. Hän on myös terävä kielestään, joten naaraan ei ole vaikea sopia asioita pelkällä puhumalla.
Hänen luottamusta ei saada hetken juttelun ja tutustumisen jälkeen, vaikka tuo olisikin lempeä ja välittävä oma itsensä. Luottamuksen saaneille kissoille naaras eroaa kuitenkin loppupelissä siten, että hän on enemmän avautuvainen, huolehtivainen ja erityisesti suojelevainen.
Naaras ei valita juuri mistään, koska hän kokee sen omalta osaltaan kiittämättömyyden osoituksena.
Hän yrittää aina toista kissaa arvioidessaan ymmärtää tämän elämän tilaa, ennen ratkaisun ja lopputuloksen tekemistä.

MENNEISYYS: -

MUUTA: Hänellä on pitkä sekä tarkka muisti.
Naaras pitää erittäin paljon kiipeilemisestä ja hänen poikkeuksellisen hyvä vastustuskyky sekä psyykkinen vahvuus yllättävät usein monet.
Heimon jäsen ei usko Aurinkoon tai Valoon, eikä myöskään Kuuhun tai Pimeyteen. Silti naaras on uudelleensyntynyt Valo.

ROOLAAJA: Karma

||toivottavasti ei jäänyt mitään ulos :-3 ja jos toi nimi ei käy, niin vaihdan sen.

©2018 AuringonValo - suntuubi.com